Voksne

Under voksen mtb har vi 2 forskelige hold, et for begyndere og let øvede,de træner samme tid som børn og unge.

Det andet hold er er for den rutineret ryter som vil ud at give den "gas" i skoven og mærke syre i benene og sved på panden.

Holdet for voksen begynder/let øvet  har et godt sammenhold og kammeratskab, hvor vi hjælper hinanden. Vores motto er sammen ud og sammen hjem.

Når vi mødes til træning, varmer vi gerne op med forskellige spil på cyklen, såsom hajen og guldfisken, hockey eller fodbold. På den måde bliver du ”dus” med din cykel.

Vi træner grundposition, bremse- og svingteknik, teknik ved nedkørsel samt bakke og let intervaltræning vi bruger tid på at vælge det rigtige gear i de forskelige situationer i skoven. Derudover bruger vi også tiden på ”bare” at cykle en tur, hvor vi nyder naturen og hinandens selskab. Vi træner om torsdagen fra dyrskuepladsen.

Holdet for den rutinert rytter er et hold hvor der bliver kørt hurtig, der trænes interval lidt teknik og ellers køre vi spor, de bedste ungdomsrytere køre også med i denne gruppe, er du i tvivl om du kan køre med dette hold så kontakt os, så får vi en snak om det.

Træningstider

Vintertræning for mtb. 😃
 
Efter efterårsferien er der ændrede træningstider. 
 
Onsdage fra kl 18:00 med lygter
Vi mødes på parkeringsplads ved stadion. Der køres med lygter, det kræves mindst 1 stk kraftig forlygte gerne 2 og en baglygte der kan lyse konstant. 
Der køres på store grusveje og spor hvis vejret tillader det. 
Der køres med høj puls. 
 
Lørdage fra kl 10:00. 
Træning for alle ( mtb barn. Junior sport samt voksne og voksne begynder) vi mødes på gl. Tøndervej. 
Der bliver kørt spor hvis vejret tillader det ellers kører vi grusveje. 
Vi kører i Ca 1.5 time
 
Ved spørgsmål kontakt Bo på tel:61745629 eller rkcc.formand@gmail.com.