Børn og unge

Vi har i RKCC en velfungerende ungdomsafdeling. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med ccyklingen, er det her du starter. Der er tilknyttet faste trænere som alle har gennemgået dgi eller DCU træner kurser. Der vil som regel være 2 voksne med de mindste hold. På det mindste hold må der køre forældre med de første gange.

Der deles op i to grupper.

Junior: Det er gruppen for dig der lige er startet med cyklingen, der trænes teknik, balance, og så skal vi selvfølgelig ud at cykle i skoven eller på vejen, vi er meget obs på det vi kører også passer til det niveau gruppen er på.

Sport: det er gruppen for dig der har kørt en del, der tænes så du forbereder dig til et evt. løb. eller andre specifike ting. det er holdet hvor der ofte bliver kørt stærkt. 

For begge hold gælder der et par enkelte regler.

Kom til træning med en cykel der spiller. Dette er vigtigt så vi skal bruge træningstid på at lave små rep. Til træning. Hvis du er i tvivl om din cykel er ok spørg trænerne.

Medbring altid en slange, luftpumpe ekstra samleled til kæde lidt cykelværktøj. Vi forventer at de med tiden selv kan udføre de småting som sker når man cykler i skoven

Drikkedunk med vand, juice eller saft.

Fornuftig påklædning. Dvs. flere lag og ikke en stor jakke. Så kan de ta et lag af gangen afhængig vor meget de sveder.

Så vil vi gerne gøre opmærksom på, at det vigtigt at man møder til tiden af hensyn til dine cykelvenner.

Når vi mødes starter vi med lidt forskelligt teknik- og balancetræning, så som fodbold på cykel, hockey på cykel. Herefter cykler vi en tur i skoven, hvor vi snakker om de udfordringer, vi møder der.

De første 2 gange træning er gratis ”prøvetimer,” derefter er det nødvendigt at blive meldt ind i klubben for at deltage.

Årskontingent for børn/unge = 150kr.

Vi vil gerne have jeres mobil nr., så vi kan komme i kontakt med jer, hvis jeres barn skulle falde af cyklen og slå sig eller på anden måde blive dårlig.

Der er indhentet børneattester på alle voksne som er tilknyttet børne og ungdomsafdelingen.

Trænerne er altid klar til at hjælpe, hvis der er ting du er i tvivl om.

Hvis I har spørgsmål til træningen, er I velkomne til at kontakte os på https://www.facebook.com/rkcc.dk/
 

Træningstider

Vi deler træningstider sammen med de voksne.

Aktiviteter

Der er ingen kommende aktiviteter på nuværende tidspunkt, men vi er i gang med at planlægge.