MTB

Hvis du har interesse i at køre MTB, skal du tilmelde dig Rødekro Cykle Club. Vi er en klub i konstant udvikling, hvor vi arrangerer gode aktiviteter og tager på nogle fede klubture til fx Hartz eller på andre spor rundt om i Danmark.

Derudover afholder vi Syddanmarks eneste 8 timers MTB løb. Vi har det permanente blå spor i skovene omkring Åbenrå, hvor alle kan blive udfordret uanset niveau. Det er en fantastisk natur og styregruppen for sporet, arbejder hele tiden på at udvikle sporet i samarbejde med skov og naturstyrelsen, så der hele tiden sker nye tiltag og bliver vedligeholdt.

Vores trænere er løbende på træneruddanelse, så de ved hvad der ”rører” sig inden for de forskelige træningsformer. De kan træne den nye rytter, den unge rytter, såvel som den veltrænede rytter, der har cyklet i mange år.  

Det siger vores medlemmer

William, 11 år

Mit navn er William Jørgensen og er 11år gammel 
Jeg har kørt MTB i ca 3 år. 
Jeg kører MTB, fordi det er sjovt, og der er mange på min egen alder.
Vi kommer på nogle fede ture ud og prøve nogle andre spor, og vi kommer på træningslejre, hvor vi bare har det så fedt.

John, 47 år

Mit navn er John Behrens og er 47 år gammel.
Jeg begyndte som hjælpetræner ved børn og unge i 2015 og har siden sommeren 2016 trænet et voksen begynder hold 1 gang ugentligt.
Jeg har gennemført flere Dgi instruktør kurser for at gøre min træning spændende og afvekslende.
Jeg er i foråret 2019 stoppet som træner. 

Villads, 15 år

Hej! Mit navn er Villads, og jeg er 15 år gammel. Jeg har cyklet MTB i RKCC i snart 7 år, og har det sidste halve år været hjælpetræner for børn og unge. Jeg synes MTB er rigtig sjov, fordi man både får pulsen op, og man skal altid være klar og koncentreret til at undvige en forhindring. Jeg synes, at makkerskabet og sammenholdet i klubben er rigtig godt, og jeg har da også fået et par rigtig nære venner gennem MTB sporten.