Landevejscykling

Syre i benene, tungt åndedræt, sved dryppende fra næsen og hændene solidt plantet på styret - dette er målet for alle landevejscykelryttere hos Rødekro Cykle Club.  

Vil du gerne prøve kræfter med cyklingen, er du altid velkommen til at møde op til en indledende tur med os, inden du betaler kontingent. 

Når man møder op til cykeltræning, forventer vi, at du kan holde et snit på 26-32 km/t og at cyklen er i god stand. Kæden er smurt tilpas og dækkene er pumpede. Derudover skal du have et ekstra sæt slanger med og udstyr til selv at kunne skifte slangen ved punktering. Vi vil gerne hjælpe dig med at skifte slangen, men du skal selv kunne det før eller siden. Hav vand med til turen og kom passende klædt på til vejret. Vi cykler ca 60-80km til træning.

Vi ser frem til at have dig med ud.

Motionistrytter

Vil du gerne opleve klublivet som cykelrytter og få god motion og et godt kammeratskab, så skal du cykle som motionsrytter i Rødekro Cykle Club. Som motionistrytter kan du komme til en masse løb rundt i hele Danmark og få mange gode oplevlser. Til træning dyrker vi fællesskabet og lever efter "Alle ud, alle hjem". Dermed ikke sagt vi ikke kører stærkt og presser hinanden. Vi er kommet for at få pulsen op, og vi skal alle have sved på panden.

Licensrytter

Som licensrytter kan du stille op til alle løb i hele Danmark arrangeret af danske cykelklubber under Dansk Cykle Union (DCU). Du skal være medlem af en klub, der er medlem af DCU, og det er vi. I rkcc træner vi målrettet efter at skabe gode resultater til de løb vi deltager i. Vi vil hele tiden gøre det bedre og udvikle os. Efter hvert løb er det derfor tid til selvevaluering og vurdere hvilke parametre der skal skrues på, for at forbedre sig til det næste løb.