Landevejskursus

Vi søger erfarne cykelryttere til at definere hvordan vi cykler i RKCC. Kursus den 06-05-2018 kl. 09:00 - 17:30

Vi har i Rødekro Cykle Club, taget initiativ til dette første Landevejskursus. Det er tanken, at deltagerne på kurset skal komme med forslag til, hvordan træningen i RKCC skal foregå.
Vi har en forhåbning om at alle vore medlemmer på sigt, vil deltage i kurset. Kurset vil blive udbudt årligt.

Tilmelding på mail til bruhn@eastcape.dk

Kursets formål: Formålet med kurset er, at definere regler og måder at cykle sammen på, som sætter fokus på sikkerhed og fællesskab i RKCC. Kurset skal give et godt og bredt kendskab til landevejscykling, og sikre at nye medlemmer som gamle medlemmer, kan cykle sammen og stadigvæk blive sportslig udfordret. Der vil derfor indgå træningsteori i kurset.
Kurset skal definere rammerne for alle fremtidige introkurser hos RKCC, og sikre, at deltagerne tilegner sig grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som cykelrytter, for herigennem at kunne udvise sikkerhed og adfærd når klubben cykler i en gruppe.
Det er endvidere formålet at deltagerne skal kunne instruere nye og eksisterende medlemmer i klubbens regler og måde at cykle på.


RKCC vil gerne være et godt eksempel og køre med GO stil. Afvikling: Kurset vil være en kombination af teori og praktik. Kurset er med forplejning og der vil være mulighed for at bade efter kurset.