Børn og unge

Vi har i RKCC en velfungerende ungdomsafdeling. Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med mtb, er det her du starter. Der er tilknyttet faste trænere som alle har gennemgået dgi træner kurser. Der vil som regel være 2 voksne med de mindste hold. På det mindste hold må der køre forældre med de første gange.

Der deles op i to grupper.

MTB junior: Det er gruppen for dig der lige starter med mtb, der trænes teknik, balance, og så skal vi selvfølgelig ud at cykle i skoven, vi er meget obs på det vi kører også passer til det niveau gruppen er på.

MTB sport: det er gruppen for dig der har kørt en del mtb, der tænes så du forbereder dig til et evt. løb. eller andre specifike ting. det er holdet hvor der ofte bliver kørt stærkt. 

For begge hold gælder der et par enkelte regler.

Kom til træning med en cykel der spiller. Dette er vigtigt så vi skal bruge træningstid på at lave små rep. Til træning. Hvis du er i tvivl om din cykel er ok spørg trænerne.

Medbring altid en slange, luftpumpe ekstra samleled til kæde lidt cykelværktøj. Vi forventer at de med tiden selv kan udføre de småting som sker når man cykler i skoven

Drikkedunk med enten juice eller saft.

Fornuftig påklædning. Dvs. flere lag og ikke en stor jakke. Så kan de ta et lag af gangen afhængig vor meget de sveder.

Så vil vi gerne gøre opmærksom på, at det vigtigt at man møder til tiden af hensyn til dine cykelvenner.

Når vi mødes starter vi med lidt forskelligt teknik- og balancetræning, så som fodbold på cykel, hockey på cykel. Herefter cykler vi en tur i skoven, hvor vi snakker om de udfordringer, vi møder der.

De første 2 gange træning er gratis ”prøvetimer,” derefter er det nødvendigt at blive meldt ind i klubben for at deltage.

Årskontingent for børn/unge = 150kr.

Vi vil gerne have jeres mobil nr., så vi kan komme i kontakt med jer, hvis jeres barn skulle falde af cyklen og slå sig eller på anden måde blive dårlig.

Der er indhentet børneattester på alle voksne som er tilknyttet børne og ungdomsafdelingen.

Trænerne er altid klar til at hjælpe, hvis der er ting du er i tvivl om.

Hvis I har spørgsmål til træningen, er I velkomne til at kontakte os
Bo Jørgensen, mob. 61745629 eller på mail: rkcc.formand@gmail.com

Træningstider

søndag kl 10:00 fra den gamle byggegrund 100m op ad gl.Tøndervej : Træning for øvede, der trænes interval og kondition. kontakt Norman på 22503553 eller Bo på 61745629 hvis du er i tvivl om du kan køre med der.
 
Onsdag kl 17:00 fra den gamle byggegrund 100m op ad gl.Tøndervej :Mtb  træning for børne- og ungdomsryttere.
MTB for voksen mødes samme tid og sted, der deles op i hold.
 
Søndag kl. 10.00 fra Stadion i Aabenraa: Træning for alle MTB-ryttere. Afhængigt af fremmøde deles der ind i mindre grupper efter niveau. Hver gruppe beslutter selv, hvor turen skal gå hen, og hvor lang den skal være.
 
Spørgsmål rettes til Bo Jørgensen tlf 61745629 eller på mail: Rkcc.formand@Gmail.com
 
 

Aktiviteter

 

 

Træningstur til Sønderborg

 

Onsdag D23/5 flytter vi træninge til Sønderborg for at prøve deres spor inden første afdeling af sydcup kidz.

Vi mødes på vores sædvanlige sted kl 17:00 og kører derefter til spang banen, efter endt træning vender vi næsen hjemad igen, jeg vil tro det bliver omkring kl 19:00.

vel mødt

 

 

 

Mtb løb for ungdom.

Sydcup kidz er en løbs serie for de unge rytere, der er tele om 4 afdelinger rund på de sønderjyske spor.

Der kørers på spangbanen Sønderborg, blå spor Aabenraa, pamhule Haderslev og grønholdt sporet hos Essi Laub ved Kolding. Det er et løb hvor alle kan deltage uanset hvilket niveau du er på, ruterne vil være så alle kan køre dem.

Løbs serien er et samarbejde med de lokale klubber og DGI Sønderjyland, du kan læse meget mere omkring løbet på linket nedenunder eller kontakt Bo Jørgensen på mail : rkcc.formand@gmail.com

https://app.lap.io/event/2018-mtb-sydcup-kidz-cuptilmeld?lang=da

 

Der er ingen kommende aktiviteter på nuværende tidspunkt, men vi er i gang med at planlægge.