Voksne

Under voksen mtb har vi 2 forskelige hold, et for begyndere og let øvede,de træner samme tid som børn og unge.

Det andet hold er er for den rutineret ryter som vil ud at give den "gas" i skoven og mærke syre i benene og sved på panden.

Holdet for voksen begynder/let øvet  har et godt sammenhold og kammeratskab, hvor vi hjælper hinanden. Vores motto er sammen ud og sammen hjem.

Når vi mødes til træning, varmer vi gerne op med forskellige spil på cyklen, såsom hajen og guldfisken, hockey eller fodbold. På den måde bliver du ”dus” med din cykel.

Vi træner grundposition, bremse- og svingteknik, teknik ved nedkørsel samt bakke og let intervaltræning vi bruger tid på at vælge det rigtige gear i de forskelige situationer i skoven. Derudover bruger vi også tiden på ”bare” at cykle en tur, hvor vi nyder naturen og hinandens selskab. Vi træner om torsdagen fra dyrskuepladsen.

Holdet for den rutinert rytter er et hold hvor der bliver kørt hurtig, der trænes interval lidt teknik og ellers køre vi spor, de bedste ungdomsrytere køre også med i denne gruppe, er du i tvivl om du kan køre med dette hold så kontakt os, så får vi en snak om det.

Træningstider

Tirsdag kl 17:00 fra enemarksvej : træning for øvede, der trænes interval og kondition. Kontakt Norman på 22503553 eller Bo på 61745629 hvis du er i tvivl om du kan køre med der. 😉 (Dog ikke i vinterhalvåret efter uge 42)
 
Lørdag kl 9:30 fra saltbjerg : Træning for voksne MTB begyndere. Der trænes sammen med børne- og ungdomsrytterne. 
 
Søndag kl. 10.00 fra Stadion i Aabenraa: Træning for alle voksne MTB-ryttere. Afhængigt af fremmøde deles der ind i mindre grupper efter niveau. Hver gruppe beslutter selv, hvor turen skal gå hen, og hvor lang den skal være.
 
Spørgsmål rettes til Bo Jørgensen tlf 61745629 eller på mail: bo.matek@Gmail.com